25 Haziran 2015 Perşembe

Supra Ayakkabı Türkiye


supra_spor_ayakkabı_modelleri
Supra ayakkabılar, Amerika’da başlayan yolculuğuna giderek artan popülerliği ve beğenilmesi doğrultusunda, Dünya'nın pek çok ülkesinde devam ediyor. Bu anlamda supra ayakkabı Türkiye pazarında da hatırı sayılır bir yer edinmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Gençlerin Tercihi: Supra Ayakkabı                     
supra_sneakers
Hi-pop ve kaykay sporu ile birlikte anılan ve asi sokak ruhunu sembolize eden bir ayakkabı modeli olarak ortaya çıkan supra ayakkabı modelleri, zaman içerisinde bu kavramı farklı kullanımlarla bir araya getirerek, müşteri kitlesini arttıran bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde pek çok ünlü isminde dâhil olduğu geniş bir kitle tarafından tercih edilen supra ayakkabılar, özellikler gençlerin ayağından eksik olmuyor. Asıl ününü, şarkıcı Justin Bieber’ ın bu ayakkabıları giymeye başlamasıyla kazanan supra ayakkabılar, ünlü şarkıcının hayran kitlesinin gözdesi haline gelirken, farklılık ve özgün bir tarz arayan kişilerin de dikkatini çekerek, popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Justin Bieber’ dan sonra pek çok farklı isminde tercihi olarak karşımıza çıkan supralar, farklı kıyafetlerde ortaya koyduğu duruşuyla farklılığını gösteriyor.

Daha çok boğazlı modelleriyle tanınan supra ayakkabı, estetik ve farklı tarzının yanı sıra, kolaylıkla giyilebilmesi ve ayağı yormaması gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Renkleriyle hoş ve şirin bir görünüme sahip olan supralar, aynı zamanda farlı kıyafet tercihlerini özgün bir şıklıkla tamamlıyor. Kaliteli iç ve dış yapısı ile uzun süre yıpranmadan giyilebilme özelliğine sahip supralar, yaz ayarında serin ve ferah bir kullanımla ayakları terletmezken, kış aylarında da yağmur ve kara karşı dayanıklılık sağlıyor. Bu sayede dört mevsim kullanılabilmesiyle de dikkat çeken bu ayakkabılar, fiyatına bakıldığında, vaat ettiği ilgi çekici tarzının yanı sıra ekonomik bir kullanımı da beraberinde sunuyor. Hem boğazlı, hem de boğazsız modelleriyle pek çok farklı renk ve desen seçeneği sunan supra ayakkabılar, Dünya’nın pek çok ülkesinde kazandığı ünüyle birlikte, Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesi kazanma yolunda hızla ilerliyor.
supra_ayakkabı
 
 
supra_vaider_çok_renkli


Supra Ayakkabı Türkiye

Supra ayakkabı modelleri, neredeyse üretimle eş zamanlı olarak Türkiye’ de bulunabiliyor. Henüz tam anlamıyla supra ayakkabıların Türkiye’deki satış ağı yeterli sayılabilecek bir düzeye erişmemiş olsa da, online alışveriş platformlarının giderek artan satış potansiyeline paralel olarak, supra ayakkabı modelleri Türkiye’de çeşitli noktalarda satışa sunuluyor.

Türkiye’de özellikle genç kesimin büyük ilgi gösterdiği supra ayakkabı, ününe ün katmaya devam ediyor. Kendine özgü renkli ve canlı tasarımını, rahat ve konforlu yapısıyla birleştirerek, ayakkabı modasına farklılık getiren supra ayakkabı modelleri, farklı beklenti ve beğenilere hitap ediyor. Diğer ayakkabı modellerinden farklılaşan özgün tarzıyla, şık ve rahatlığı bir arada simgeleyen bir ayakkabı olarak tanınıyor. Modern ve şık bir ayakkabıdan çok daha fazlasını ifade eden tasarımını detaylarındaki özenli İzgileriyle buluşturan supra ayakkabılar, bu duruma paralel olarak satış grafiğini de aynı oranda arttırıyor. Uzun yıllar sektörde faaliyet gösteren pek çok ayakkabı markasının aksine, kısa bir sürede hızlı bir ün kazanan supra markası, gün geçtikçe yenilenen tasarımlarıyla müşteri kitlesini arttırıyor.
supra_bogazlı_erkek

supra_society_floral

Supra ayakkabı Türkiye modelleri, bayan, erkek, çocuk ve unisex modelleriyle kendini gösterirken, Supra ayakkabılara olan ilgi, Türkiye’de supra ayakkabıların bulunma potansiyelini arttırıyor. Henüz büyük şehirlerdeki mağazalarda satışa sunulan supra ayakkabılar, internet ortamında faaliyet gösteren online alışveriş sitelerinde de özel indirimler dâhilinde meraklılarıyla buluşuyor.

Supra ayakkabı Türkiye piyasasında daha çok lise ve üniversite öğrencilerinin tercihiyle kendini gösterirken, sportif bir tarza sahip olan ve standart spor ayakkabı modellerinden sıkılan pek çok kişi için de ilk tercih olma yolunda ilerliyor.
supra_bayan_ayakkabı_modeli_siyah_pembe

supra_cuttler
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supra ayakkabılar hakkındaki yorumlar, siz ne düşünüyorsunuz?