19 Haziran 2015 Cuma

Justin Bieber Supra Ayakkabı


 
Justin_Bieber_Supra_shoes



Kısa sürede pek çok ülkede popülerlik kazanmış ve hem görünümü hem de farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken supra ayakkabılar, hem enerjik, hem de şık tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Sokak modasından ve kaykay sporundan ilham alarak tasarlanan supra ayakkabıların kısa sürede kazandığı popülerliği özgün ve enerjik görünümünün yanı sıra, rahatlığı ve kalitesine de bağlı olarak hızla artıyor.

Supralar: Sportif ve Özgün Tasarımla Bütünleşen Şıklık
Kadın ve erkekler için ayrı tasarımlarla geliştirilen farklı modellerinin yanı sıra, unisex modelleriyle de herkese hitap edecek özellikler taşıyan supra ayakkabılar, sportif görünümünü şıklıkla birleştiren tasarımıyla, hem spor, hem de günlük kıyafet kombinlerinin vazgeçilmez parçaları arasında yerini almış görünüyor. Desenli tasarımlarında fark edilen canlılığı, “enerjik duruşu” ve farklı renk kombinasyonlarıyla sunduğu uyumla göz kamaştıran supra ayakkabılar, ayakkabı modasına farklı bir soluk getiriyor. Klasik spor ayakkabı modellerinin aksine, kendine özgü bir tarzı ve enerjisi olan ve var olan bu tarzı doğrultusunda özellikle gençlerden oluşan bir müşteri potansiyeline sahip olan supra ayakkabılar, dört mevsim kullanıma uygun dayanıklı yapısıyla büyük beğeni topluyor. 

Justin_Bieber_Supra_Shoes_Skytops_White_Red
Supra_Justin_Bieber_Society_Red_Perf_Shoes
 

Bir markanın öne çıkmasında büyük etkisi olan faktörlerin başında hiç kuşkusuz belli bir hayran kitlesine sahip ünlü isimlerin markayı ne ölçüde tercih ettiği ve kullandığı geliyor. Supra ayakkabılar, rahat ve konforlu bir kullanım sunmalarının yanı sıra, “tarzıyla fark yaratmak” ve öne çıkmak isteyen ünlülerin de tercihi ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Özellikle genç kesimden büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve şarkılarıyla her yaptığıyla hayran kitlesine her geçen gün yenilerini ekleyen Justin Bieber, bu noktada supra ayakkabıların artan popülaritesinde çok büyük bir etki unsuru olarak karşımıza çıkıyor.  

Justin_Bieber_Supra_Shoes_Grey_White

Justin_Bieber_Supra_Skytop_Purple_Patent_Suede
 

Justin Bieber’ ın Tercihi: Supra Ayakkabılar

Justin_Bieber_Supra_Society_Shoes_Blue_Lime_Green
Justin Biber supra ayakkabı markasını hem günlük yaşamında, hem de konser ve gösterilerinde sıkça kullanmakta olup, bu doğrultuda, hayran kitlesi tarafından da supra ayakkabılar yoğun ilgi görüyor. Yaptıkları kadar giydikleriyle de geniş bir kitle tarafından takip edilen Justin Bieber’ ın supra ayakkabıları çok fazla kullanması, supra ayakkabı markasının çok hızlı yayılmasını sağlarken, kullandığı farklı supra ayakkabı modellerinin de öne çıkmasında büyük ölçüde etkili oluyor.  Farklı görünümüyle öne çıkan boğazlı supra modellerinden, modern ve şık tasarımıyla vaider supralara (genelde konserlerinde) , society modellerine kadar pek çok farklı model supra tasarımını kullanan ünlü şarkıcının ayağında, supra ayakkabı modellerinin farklı renklerini de görmek mümkün oluyor.

Justin Bieber supra ayakkabı tercihinde oldukça cesaretli seçimlerle ön plana çıkıyor. Genelde boğazlı supra ayakkabı modellerini daha çok görmeye alışkın olduğumuz ünlü şarkıcı, supra ayakkabı seçimlerinde altın sarısından fuşyaya, mordan kırmızıya kadar pek çok rengi başarıyla taşıyor.  Desenli modellerin yerine, tek renk ya da iki renk kombinasyonları kullanılarak tasarlanmış desensiz supra modelleri, yine ünlü şarkıcının en çok kullandığı supra ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Supra ayakkabılardan vazgeçemediği giyim tarzıyla ortaya çıkan Justin Bieber’ ın, kıyafetleriyle uyumlu supra ayakkabılarıyla yakaladığı şıklık ise, hayranlarının supra ayakkabılara olan ilgisini bir kat daha arttırıyor.
Justin_Bieber_gold_supra
 
Justin_Bieber_Supra_Society_Shoes-_Purple_White
 
Hemen hemen her gittiği yerde supra ayakkabılarıyla dikkat çeken Justin Bieber gibi, daha birçok ünlü isim de supra ayakkabıların cazibesinden vazgeçemiyor. Kalitesi ve rahatlığıyla çok kısa bir sürede popüler olan ve oldukça beğenilen supra ayakkabıları, günümüzü online satış platformlarında büyük indirimlerle bulmak ve ayrıca Justin Bieber supra ayakkabı modelleri de ayrıca bulmak ve satın almak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supra ayakkabılar hakkındaki yorumlar, siz ne düşünüyorsunuz?