28 Haziran 2015 Pazar

Supra Ayakkabı Modelleri


Özgün ve kendine has tasarım çizgileriyle ve kullanımda sunduğu konforu ile kısa sürede popüler olmayı başarmış supra ayakkabılar, her geçen gün yenilenen model ve renk seçenekleriyle, kullanıcı kitlesini arttırmaya devam ediyor. Kısa bir zaman içerisinde, oldukça fazla tercih edilmeye başlanan supra ayakkabı modelleri rahat ve şık duruşuyla öne çıkan ayakkabı modellerinden biri olmayı başarmış görünüyor Justin Bieber’ ın kullanmasıyla artan bir üne kavuşan supra ayakkabılar, ünlü şarkıcının hemen hemen her konserinde tercih ettiği ayakkabılar olarak, hayran kitlesinin takibinden kaçmıyor.


supra_siyah_tutku
supra_klasik_koyu mavi_bot

supra_society_koyu yeşil_bağcıklı
Piyasaya ilk çıktığı dönemlerde Amerika’da bulunan ve Türkiye’de ulaşılması çok zor olan supra ayakkabılar, günümüzde gelişen teknolojilere paralel olarak, kadın ve erkeklere özel farklı tasarımlarıyla kolayca bulunabiliyor. Özellikle genç kesimin büyük ilgi gösterdiği ve çok sevdiği supra ayakkabıların hemen her modeline rahatlıkla ulaşmak ve indirimli fiyatlarla satın almak mümkün oluyor.

Supra Ayakkabı Modelleri


Supra ayakkabı modelleri, renk ve desen açısından oldukça zengin bir yelpazede müşterilerine sunulmak üzere tasarlanıyor. Öyle ki, bu geniş renk ve desen skalası içerisinde farklı zevk ve beğenilere hitap edecek pek çok model yer alırken, herkes kendine göre bir ayakkabı bulabiliyor. Sarı, gri, pembe, lacivert, kırmızı, fuşya, altın sarısı gibi pastel ve mat renklerin birçoğu abu arkanın ayakkabı modellerini üslerken; renk kombinasyonlarının kendini gösterdiği floral ve multi desenli supra ayakkabılar da dikkat çekici tarzlarıyla beğenilere sunuluyor.

Supra ayakkabı modellerinde, bayan, erkek ve çocuklar için tasarlanmış modeller bulunuyor. Bunun yanı sıra, unisex ayakkabı modelleri de supra ayakkabı seçenekleri arasında yer alıyor. Daha önceleri, daha çok erkeklerin ağırlıklı olarak tercih ettiği supra ayakkabılar, yeni tasarımlarla bayanların da sıkça tercih ettiği markalardan biri olarak farklılaşıyor. Supra modelleri arasında ayrıca, bot ve klasik tarzları tamamlayacak farklı supra modelleri de geniş bir kitle tarafından tercih ediliyor.




Resim yazısı ekle

Cıvıl Cıvıl ve Özgün Tasarımlarla Supra Ayakkabı Modası


Fiyat açısından diğer ayakkabı markalarına kıyasla biraz daha yüksek fiyatlarla satışa sunulan supra ayakkabı modelleri, tasarım özellikleriyle bu fiyatları hak ettiğini gösteriyor. Daha çok boğazlı modelleriyle tanınan ve pek çok kişi tarafından rahat giyilebilmesiyle tercihe dilen supralar, bağcıklı ve boğazsız modelleriyle de özgün bir şıklık vaat ediyor. Modern ve farklılaşmış tarzını iç taban yapısındaki rahatlıkla bütünleştiren supralar, kaliteli ve dayanıklı üretim malzemesiyle, dört mevsim için de kullanılabiliyor.

Cıvıl cıvıl renkleriyle ön plana çıkan supra ayakkabı modellerinde, pastel renklerin cazibesi, supa hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşırken, parlak ve simli modellerde, fark edilmek isteyen kişilere hitap ediyor. Süet ağırlıklı ürünlerde kullanılan gri, siyah ve beyaz kombinasyonlarının sade, fakat göz alıcı şıklığı ise ayakkabıda sadeliği farklılıkla bir arada tercih eden bayan ve erkeklere özel olarak tasarlanıyor.

supra_ayakkabı_modelleri_multi_mavi

Supra_vaider_mor_floral_bayan_ayakkabı

supra_siyah_pembe_bayan_ayakkabı

Supra ayakkabı modelleri yapı ve tasarım özellikleriyle, yürüyüş ve koşu için en ideal ayakkabı seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Renklerin hâkimiyetiyle tasarlanan bu ayakkabılar, sporun doğasına uygun enerjik ve canlı modelleriyle hayranlık uyandırıyor. Sporun yanı sıra, sokak modasının simgesi olarak adını duyuran supraların, farklı kıyafetlerle kombinlenebildiği de, bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada supra ayakkabılar, geniş model seçeneği ile kişilere kendi modasını oluşturma imkânı veriyor. Öyle ki, kırmızıdan sarıya renkli tasarımların canlılığı, siyah ve gri renklerle bir araya gelen klasik supraların sadeliği ya da turuncu renkli spor ayakkabılarının göz alıcı görünümü, supra ayakkabılar arasında her tarza ve beğeniye uygun bir model olduğunu gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supra ayakkabılar hakkındaki yorumlar, siz ne düşünüyorsunuz?