21 Haziran 2015 Pazar

Supra Ayakkabı Bayan


Amerika’dan yola çıkarak kısa sürede tüm Dünya’da adını duyuran ve tasarımıyla göz dolduran supra ayakkabı modelleri, özellikle genç kesimin büyük ilgisini çekiyor. Ünlü şarkısı Justin Bieber’ ın da sıkça kullanmayı tercih ettiği supra ayakkabılar, bu doğrultuda, popülerliğini daha hızlı bir şekilde arttırıyor. Türkiye piyasasında da kendini gösteren supra modelleri, yeni tasarımlarıyla, gün geçtikçe daha fazla tercih edilir hale geliyor.

Enerjik ve Cesur: Supra Ayakkabı


Kaykay sporcularından ilham alınarak tasarlanan supra ayakkabılar, rahat ve konforlu bir kullanımı, şık duruşuyla bütünleştirmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bunun yanı sıra, canlı görünümüyle enerji katan supra ayakkabı modelleri, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin gözdesi ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Oldukça geniş bir ürün yelpazesinde satışa sunulan supralar, renkleriyle de cesur tarzların simgesi olarak karşımıza çıkıyor.
Supra_Skytop_Womens_Shoes_In_Purple_White

Supra_Society_Multi_White


Pek çok renk ve desen seçeneği bulmanın mümkün olduğu supra ayakkabı modellerinde, unisex modellerin yanı sıra, kadın ve erkeklerin kullanımına özel olarak tasarlanan supra modelleri de yer alıyor. Bayanlara özel olarak üretilen supra ayakkabılar, cıvıl cıvıl renklerinin yanı sıra, estetik görünümleriyle de ön plana çıkıyor. Kaliteli ve dayanıklı yapısını rahat ve konforlu kullanımıyla birleştiren supra ayakkabılar, kadınlara rahat ve şık bir kullanım vaat ediyor.

Farklı Tasarımlarla Kendini Gösteren Şıklık: Bayan Supra Ayakkabı

Supra_Women's
 
Supra ayakkabı bayan modellerinde, boğazlı supra modelleri daha çok sportif şıklık ve tarz sahibi bayanlara hitap etmek üzere tasarlanırken; “society ve vaider” modellerinde kendini gösteren modern duruş, klasik tarzların şıklığını tamamlıyor. Kendine özgü tarzıyla her tarz kıyafet ile kombinlenebilen ve kıyafete farklılık kazandıran supra ayakkabılar, dikkat çekici görünmek ve her girdiği ortamda fark edilmek isteyen bayanların tercihleri arasında yerini alıyor.

supra_bayan_vaider_floral

Women_Supra_Skytop_High_Top_Gold
Supra ayakkabıların bayanlara özel tasarlanan modellerinde pek çok model, renk ve desen alternatifine ulaşmak mümkün oluyor. Siyah, beyaz, gri gibi renklerin farkı kombinasyonlarıyla sade fakat çarpıcı bir görünüm sunan supra ayakkabı bayan modelleri; kırmızı, altın sarısı, fuşya gibi renkli tasarımlarıyla da cesur ve enerjik bayanların beğenilerine sunuluyor. Ayakkabı tercihinde klasik ayakkabı modellerinden sıkılan ve farklılık arayan bayanlar, supra ayakkabı bayan modelleriyle, kıyafetlerine yeni bir görünüm kazandırırken, istedikleri dikkat çekici görünüme de kavuşuyor. Öyle ki, kimi zaman, oldukça iddialı tasarımlarla karşımıza çıkan bayan supra ayakkabı modelleri, başlı başına bir tarz ortaya çıkarma konusunda oldukça başarılı bir hale geliyor.

Bayanlara özel olarak üretilen supra ayakkabılarda, bayanların en çok tercih ettiği modellerden biri olan bağcıklı modellerin ön bölümündeki zarif duruşu, sportif görünüme şıklık katan detayları oluşturuyor. Yanı sıra, desenlerdeki sadeliğe karşın göz dolduran tasarımıyla ilgi çeken “society” modelleri, günü trendlerine yakışır modellerle kendini gösteriyor. Bu modellerde tek renkten oluşan seçeneklerin yanı sıra, “floral” adı verilen karışık çiçek desenleri, ışıltılı ve simli modeller ve puantiyeli modeller oldukça ilgi çekici modeller arasında yer alıyor. Boğazlı modellerin üst bölümünde yer alan bantlar ise, özellikle sportif kombinleri mükemmel bir uyumla tamamlıyor.
Women's_Supra_Vaider_Skate_Shoe

Supra_Womens_high_top_sneaker
 
 

Konfor ve Kalitenin Birleşimi: Supra Ayakkabı Bayan

Diğer supra modellerinde olduğu gibi bayanlar için tasarlanan supra ayakkabı modelleri de giyildiği anda kalitesini hissettiren bir iç yapıya sahip olarak üretiliyor. “Dört mevsim kullanılabilir” yapısıyla, uzun süre kullanılabilme imkânı sunan supralar, fiyatını hak eder nitelik taşıyor. İç astarındaki rahatlık ve konforlu yapısıyla ayağı yormayan ve terletmeyen supra ayakkabı bayan modellerinde de maksimum konfor sunması sayesinde bayanların tercihleri arasında kendini gösteriyor.


Supra_Society_Bayan_puantiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supra ayakkabılar hakkındaki yorumlar, siz ne düşünüyorsunuz?